Objavljeno: 18.03.2022.

Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru

organizira predstavljanje E-interaktivnog priručnika za Peer učenje o tehnikama sigurnog transfera koji je namijenjen njegovateljima i osobama koje se bave skrbi osoba s poteškoćama u kretanju.

Događaj će se odvijati hibridnim modelom:

fizički za prijavljene sudionike u dvorani P04 u prizemlju Veleučilišta, Vukovar, Županijska 50.

On line putem  poveznice.

Ovaj priručnik ujedno je i završni intelektualni rezultat nastao u okviru međunarodnog partnerstva na projektu pod nazivom „Digital Tools and Methods for Safe Transfer Techniques for Caregivers in Today’s Health Care Sector“ – STTech.

Svrha ovog događanja je predstavljanje E-interaktivnog priručnika koji se u 6 poglavlja bavi najvažnijim segmentima koje je potrebno savladati kako bi se primijenile tehnike sigurnog prijenosa, metodologije Peer to Peer podučavanja te razmjena internacionalnih praksi tehnika transfera kao i osnovnih načela sigurnog prijenosa, procjene rizika i kako raditi s vlastitim tijelom s ciljem prevencije iscrpljivanja i ozljeda na radu te prevencije rizika za pacijenta.

Sudjelovanje na događaju je besplatno kao i E-interaktivni priručnik koji će on-line sudionicima biti poslan nakon održanog događaja elektroničkim putem na mail koji ostave prilikom prijave na događaj.

Veselimo se vašem sudjelovanju i prilici za razmjenu iskustava.

PROGRAM DOGAĐAJA MOŽETE PREUZETI OVDJE.

Više o projektu STTech na linku.

 

 

STTech Multiplicirajući događaj uspješno proveden, a fotografije možete pogledati na linku.

STTech E-interaktivni priručnik možete preuzeti ovdje.