Objavljeno: 22.09.2022.

PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE 

Kako biste mogli sudjelovati i otkrivati blagodati Erasmus+ mobilnosti, potrebo je da budete odabrani za odlazak na mobilnosti.

Sudionike odlaznih mobilnosti odabire VEVU Erasmus Povjerenstvo kroz provedbu Internih natječaja za odabir sudionika odlaznih mobilnosti studenata SMS/SMP i dodjelu bespovratnih financijskih potpora za realizaciju mobilnosti. 

Dakle, potrebno je prijaviti se na Interni natječaj koji Veleučilište objavljuje na svojoj Internet stranici na temelju odobrenog projekta mobilnosti (KA1)  unutar čijeg proračuna se financira provedba studentskih mobilnosti.

Interne natječaje možete pratiti na ovdje.

Uvjeti za prijavu, kriteriji i ostale relevantne odredbe za provedbu odabira sudionika definirane su unutar Smjernica za provedbu Internih natječaja za mobilnosti unutar Erasmus+ KA1 projekata za novo programsko razdoblje 2021-2027., a sastavni su dio raspisanih internih natječaja.

Rezultati odabranih studenata nalaze unutar pojedinog raspisanog natječaja na vrhu objave.

Kako biste lakše napravili prijavu za sudjelovanje – odazovite se na radionicu– planiranje i priprema prijave za sudjelovanje u mobilnostima  koja se redovito odvija u studenom/prosincu i prema potrebi u veljači aktualne akademske godine. 

 

Prezentacija s prethodne radionice. (2021.)

Nova radionica za 2022. godinu krajem listopada 2022. godine.