Objavljeno: 03.10.2023.

U ponedjeljak, 2. listopada 2023. godine započela je nova 2023./2024. akademska godina za sve brucoše, studente, profesore i djelatnike našeg Veleučilišta. Tom prigodom u dvorištu Veleučilišta upriličeno je svečano „Uvodno predavanje“ za sve brucoše stručnih prijediplomskih studija trgovine, uprave i fizioterapije kao i za brucoše stručnog diplomskog studija Preventivna fizioterapija Prigodnim su riječima dobrodošlice brucoše pozdravili djelatnici i profesori te dekan Veleučilišta doc. dr. sc. Sudarić Željko, prof. struč. stud. koji je istaknuo kako je odabir studija jedna od najvažnijih odluka u životu svakog mladog čovjeka te kako nam je kao Veleučilištu pripala velika čast, a ujedno i odgovornost opravdati povjerenje koje su nam brucoši, njih 255, iskazali upisom na Veleučilište.

Tijekom uvodnog predavanja studentice i studenti su se upoznali s radom stručnih službi, Sportske udruge studenata te Studentskog zbora te su im pružene važne i korisne informacije za početak  studiranja.

Svim studentima želimo uspješan početak nove akademske godine 2023./2024. te ugodan boravak u našem Vukovaru, Veleučilištu i Studentskom domu.