Objavljeno: 18.09.2023.

Svečanom sjednicom Vijeća Veleučilišta održanom 13. rujna 2023. godine naše Veleučilište je u svojim prostorima proslavilo osamnaest godina djelovanja. Bila je ovo prilika za prisjetiti se procesa uspješnog razvoja  kao i za zahvaliti onima koji su svojom podrškom i radom doprinijeli tome da je Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru danas jedno od najuspješnijih u Hrvatskoj.

U znak zahvale, dodijeljene su nagrade i priznanja zaslužnim zaposlenicima, dužnosnicima, vanjskim suradnicima kao i partnerima čiji su predan rad, podrška i suradnja obilježili proteklih osamnaest godina uspješnog rada.

Zlatna maketa s bistom Lavoslava Ružičke dodijeljena je prof. dr. sc. Josipu Vrbošiću, pred., i prof. dr. sc. Dariu Đerđi, redovitom profesoru u trajnom izboru. Velika zlatna plaketa Veleučilišta s likom Lavoslava Ružičke dodijeljena je doc. dr. sc. Mislavu Balkoviću, prof. struč. stud. i Nikoli Vincetiću, mag. povijesti i pedagogije. Mala zlatna plaketa Veleučilišta s likom Lavoslava Ružičke dodijeljena je Županiji Vukovarsko – srijemskoj i Hrvatskom nacionalnom vijeću u Republici Srbiji.

Zahvaljujemo svima koji su s nama proslavili Dan Veleučilišta i ovu veliku godišnjicu, čestitamo nagrađenima i veselimo se sljedećoj proslavi u novim prostorima Veleučilišta u „Radničkom domu“ u Borovu Naselju.

Video sa događanja možete pogledati ovdje.