Predmet: U107 Engleski jezik I

Autor: Knežević Karmen - 28.01.2021.

 

Poštovane kolegice i kolege,

evo nekoliko uputa o održavanju zimskih ispitnih rokova iz kolegija Engleski jezik 1.

Zimske ispitne rokove možete pogledati na vašem studomatu. Molim vas da svi koji izlaze na rok ( i oni koji su kolegij položili putem kolokvija i kojima samo tako mogu unijeti ocjene) prijave rok kada žele izaći na ispit. Ispit će se održati on line.Dakle , u zadano vrijeme budite na vašem internetu jer ću ispite poslati putem e-maila na vašu službenu adresu Vevu-a.

Sadržaj ispita: ispit se sastoji od sadržaja dvaju kolokvija kojima ste uglavnom svi pristupili . Dakle, polažete gramatiku: nepravilne glagole i glagolska vremena; polažete i vokabular: lekcije iz udžbenika po kojemu smo radili. Da biste položili ispit morate imati 50% +1 odgovor iz gramatike koju prvo pregledavam i potom jedanko tako iz vokabulara. Svi materijali iz gramatike se nalaze na stranici kolegija. Ukoliko polažete za ocjenu dovoljan, iz vokabulara polažete , uz gramatiku, samo prijevod stručnih pojmova (Notes on legal Terms, 30 pojmova) s engleskog na hrvatski jezik.

Ispit ću dakle poslati na navedene mail adrese , vi ćete rukom pisati na prazan papir odgovore i u zadanom roku mi vratiti na moj mail. Nakon što ispravim ispite napravit ću listu, objaviti ju na stranici kolegija pod obavijesti te vam unijeti ocjene u sustav.

Za sva dodatna pitanja, ukoliko ih bude, stojim vam na raspolaganju.

Srdačno, Karmen Knežević