Objavljeno: 18.04.2024.

U Centru za cjeloživotno učenje Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru uspješno je završio neformalni program učenja Funkcionalni trening „Step by Step“.

Program je trajao od prosinca 2023. godine sve do travnja 2024. godine, a sastojao se od predavanja i vježbi u trajanju od 26 nastavnih sati. Cilj programa bio je steći znanja i vještine potrebne za kreiranje specifičnih funkcionalnih treninga. Program je uspješno završilo 14 pristupnika/ica koji su na taj način  savladali ishode učenja: kako osmisliti funkcionalni trening sa specifičnim ciljevima za pojedine sportske aktivnosti, identificirati i otkloniti pogreške u izvođenju vježbi te prilagoditi vježbe i opterećenje prema sposobnostima korisnika.

Program je započeo na staroj adresi Veleučilišta, a završen je u novim prostorijama Veleučilišta i na novoj adresi, Blage Zadre 2.

Dio atmosfere s treninga, koje je vodio naš prof. dr. sc. Nebojša Nešić, prof. struč. studija u trajnom zvanju te ujedno i voditelj programa, kao i fotografije s dodjele diploma polaznicima koji su uspješno savladali program može se pogledati u galeriji slika.