Objavljeno: 10.05.2024.

Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru organizira Dane karijera i otvorenih vrata u tjednu od 13. do 17. svibnja 2024. godine.

Cilj planiranih aktivnosti je predstaviti srednjoškolcima kao budućim studentima i drugoj zainteresiranoj javnosti veleučilišne studijske programe i općenito djelovanje Veleučilišta. Sadašnji studenti imat će priliku susresti se s potencijalnim poslodavcima, saznati koja su to ključna znanja i vještine potrebne za posao te upoznati se s trendovima na tržištu rada i iskustvima uspješnih gostiju predavača i naših alumnija.

Predstavljanje stručnih studijskih programa i rada Veleučilišta predviđeno je za ponedjeljak 13. svibnja 2024. godine. Srednjoškolci, maturanti i budući studenti kao i drugi zainteresirani upoznat će se s našim studijskim programima te uvjetima studiranja i života na VEVU.

U utorak 14. svibnja gđa Ana Soldo, predsjednica Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika (CROMA) i subregionalna direktorica poduzeća DS Smith Packaging, održat će studentima predavanje pod nazivom Put do uspjeha.

Poslodavci i partneri Veleučilišta predstavit će se studentima u srijedu 15. svibnja na Sajmu poslodavaca, a Centar za razvoj karijera VEVU održat će radionicu pisanja životopisa.

U četvrtak 16. svibnja svoja iskustva o studiranju i radu nakon završetka studiranja predstavit će VEVU uspješni alumniji.

Završetak tjedna planiran je za predavanje i razgovor na temu Uspjeh se ne događa, uspjeh se stvara! s gosp. Zlatkom Dalićem, izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije.

Sigurni smo da ćete u bogatom i raznovrsnom programu Dana karijera i otvorenih vrata VEVU pronaći nešto zanimljivo upravo za Vas! Pridružite nam se!

Veselimo se Vašem dolasku!