Objavljeno: 08.07.2022.

Centar za cjeloživotno učenje Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru sudjeluje i na ovogodišnjem 16. po redu Tjednu cjeloživotnog učenja sa zanimljivom i edukativnom radionicom „Budi kreativan – eko dizajn proizvoda.“

Radionica je prije svega namijenjena vlasnicima malih obiteljskih gospodarstva, ali i svima onima koji žele plasirati proizvode na tržište, učiniti ih vidljivima i prepoznatljivima, ili naučiti nešto o eko dizajnu.

Voditeljice radionice dr.sc. Mirjana Nedović, prof. v.š., i dr. sc. Mira Majstorović, pred. ističu kako je cilj radionice razumjeti važnost dizajna proizvoda na tržištu, kao komunikacijskog elementa s potrošačima te tako postići veću vidljivost proizvoda koji se nudi.

Ovogodišnja je radionica izabrana temeljem javnog poziva za angažman ustanova za obrazovanje odraslih u svrhu promocije cjeloživotnog učenja na regionalnoj razini u okviru ESF-ova projekta Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Osim zanimljive tematike, dodatnu vrijednost svakako daje i činjenica kako nema naknade za pristupanje navedenoj radionici koja će se održati 28. i 29.09.2022. s početkom u 09.00 sati u prostorijama Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru.

Više informacija putem poveznice http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/budi-kreativan-eko-dizajn-proizvoda/

PRIJAVITE SE!

ASOO – 16 tjedan-letak

ASOO – 16 tjedan-plakat