Objavljeno: 29.11.2020.

Dragi studenti,

 

povodom adventskog vremena kada se osjeća blagdanska atmosfera koja nas poziva na putovanja odlučili smo se našim Erasmus+ adventskim kalendarom predstaviti vam,  na drugačiji način u blagdanskom neformalnom raspoloženju, zemlje u kojima se nalaze naše partnerske ustanove.

 

Formalne upute  o mobilnostima i službene informacije o dostupnim studijskim programima na partnerskim ustanovama imate na našoj  web stranici Erasmus+/odlazni studenti. Dok ovim kalendarom u skladu s blagdanskom atmosferom vam želimo prikazati i dodatnu stranu mobilnosti zabave i kulturna uzdizanja.

(Virtualnim putovanjem kalendarom na neformalan način približit ćemo Vam atmosferu zemalja naših suradnika i tako vam omogućiti da ostanete u pokretu, ali u skladu sa situacijom – iz udobnosti vaših naslonjača.)

 

Zato smo za vas pronašli javno dostupne materijale raznih autora koje smo odlučili podijeliti s vama svakog novog dana kroz ovaj VEVU Erasmus+ advent kalendar kako biste pronašli inspiraciju i odvažili se da i sami budete fizički mobilni (što se nadamo da će biti moguće u skoro vrijeme, kada nam situacija dopusti putovanja) te tako nadogradite sebe s dodatnim internacionalnim vrijednostima kao i stvorite vlastite doživljaje i neprocjenjiva iskustva!

 

Sadržaj objavljen u kalendaru (izrađenom u free aplikaciji) izražava isključivo stajalište njenih autora i Europska Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

 

Virtualnu avanturu pratite klikom na link ispod:

 

VEVU ERASMUS+ ADVENT KALENDAR NADAHNUTIH PORUKA ZA ODLAZNE STUDENTE