Objavljeno: 24.03.2023.

U okviru Dana karijera, otvorenih vrata i Eramus+ International staff week-a koji su održani od 20.-24. ožujka 2023. godine, studentima Veleučilišta predstavili su se u četvrtak 23. ožujka naši VEVU alumniji koji nakon uspješno završenog studija ostvaruju uspjehe i na radnom mjestu.

Nakon završetka studija VEVU alumniji najbolji su promotori Veleučilišta jer svojim svakodnevnim radom i ponašanjem odražavaju i promoviraju djelovanje i vrijednosti Veleučilišta. Svoja iskustva sa studija i radnog mjesta sadašnjim studentima prenijeli su VEVU alumniji Tomislav Lovrić s Upravnog studija, Marija Crnković Knežević sa Studija fizioterapije i Stjepan Draganić sa Studija trgovine. U raspravi pred punom dvorana studenata iznijeli su razloge upisivanja studija na Veleučilištu, osvrnuli su se na razdoblje studiranja i studentskog života te su istaknuli ključna usvojena znanja i vještine tijekom studija koja najviše koriste na radnom mjestu.

Kratak video prikaz onoga što se događalo na Danima karijera, otvorenih vrata i Erasmus+ International staff week-u možete vidjeti na https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=AJUGZaZMlFs&feature=youtu.be.