Objavljeno: 06.09.2020.

Marin Marinović je po završetku studija na Veleučilištu „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru stekao zvanje prvostupnik fizioterapije te su mu se tako otvorila vrata u svijet fizioterapije kao i brojnim našim studentima. Svojim radom došao je do toga da je danas naš alumni na kojeg smo jako ponosni.

Za vrijeme studija Marin je stažirao u poliklinici OTOS-Vita i Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju KBC-a Osijek. Nakon završenog studija, Marin se nastavio educirati kroz brojne dostupne edukacije iz različitih područja u Hrvatskoj i šire. Svojim radom, trudom i ulaganjem u svoje znanje postao je certificirani EMMETT terapeut, certificirani terapeut ERGON IASTM tehnike, a završio je i stupanj DNS tehnike te planira i dodatne edukacije u skoroj budućnosti.

Marin posebno ističe: „Moje zalaganje i rad su prepoznati te sam postao fizioterapeut ženskog odbojkaškog kluba Osijek gdje sam se specijalizirao u sportskoj fizioterapiji. Stažiranjem u navedenim ustanovama uvidio sam da je itekako velika potreba za uslugama fizioterapije te sam se odlučio i otvorio društvo s ograničenom odgovornošću za usluge po imenu FIZIONOVA koje se nalazi u Osijeku. Iako sam nedavno krenuo s radom imao sam priliku raditi s vrhunskim sportašima i sportašicama te su me u FIZIONOVOJ posjetile hrvatske odbojkaške reprezentativke i reprezentativci, košarkaši i drugi sportaši, a nastavio sam i dalje surađivati sa ženskim odbojkaškim klubom Osijek gdje radim kao fizioterapeut. Želja mi je nastavak educiranja u područjima fizioterapije koja me zanimaju te promicati struku koja je prekrasna i ako se radi s ljubavlju ima jednu posebnu čar.“

Marinu čestitamo na velikom uspjehu kao i brojnim našim studentima fizioterapije koji svoja radna mjesta uspješno pronalaze u brojnim poznatim sportskim klubovima i bolnicama te su vrlo uspješni u svom zvanju i prepoznati po visokoj stručnosti i kvaliteti.