Objavljeno: 19.10.2020.

WEBINAR ODRŽAN ZA STUDENTE

 

Na webinaru za studente održanom 15.10.2020. sudjelovalo je više od 130 studenata. Svrha ovog webinara bila je ukazivanje studentima na mogućnosti koje su ima na raspolaganju tijekom njihovog studiranja, djelom i nakon diplomiranja unutar Programa Erasmus+ kojeg Veleučilište povodi te time omogućuje svojim studentima sudjelovanje u mobilnostima kroz koje oni mogu ostvariti dodatne višedimenzionalne vrijednosti za sebe kao i podići razinu kvalitete svojeg obrazovanja. Zahvaljujemo gospođici Tini Katava, predsjednici ESN Hrvatska na gostovanju u Webinaru.

 

Prezentaciju s Webinara za studente možete pogledati OVDJE.

Za dodatna pitanja na raspolaganju je Erasmus koordinatorica na: erasmus@vevu.hr

 

UPITNIK ZA STUDENTE:

Povratna informacija od strane studenata nam je uvijek bitna za vrednovanje korisnosti, ali i kao uputa za poboljšanje u provedbi te ispunjavanja interesa naših studenata.  U tu svrhu studenti koji su sudjelovali na webinaru mogu ispuniti kratki upitnik evaluacije održanog webinara te uputiti svoje kritike i komentare.

 

Evaluacija webnara za studente dostupna je putem obrasca na ovom linku

i bit će otvorena do 30.10.2020.

 

Najava Info –dan

 

Tijekom webinara studentima je najavljena i Erasmus+ Info- prezentacija za one koji žele saznati više o mogućnostima kako se prijaviti za sudjelovanje u mobilnostima, dobivanje bespovratne financijske potpore kao i sve druge detaljne informacije o vrstama mobilnosti, trajanju i mogućem mjestu sudjelovanja te pripremi i planiranju mobilnosti.

 

Link za prijavu sudjelovanja na Erasmus+ Info prezentaciji za studente.

Prijave se vrše do 30.10.2020.

 


WEBINAR ODRŽAN ZA NASTAVNO OSOBLJE

 

Na webinaru održanom 16.10.2020. za nastavno osoblje gošća Dijana Stilinović, viša stručna savjetnica iz Agencije za mobilnosti i programe EU putem informativne i inspirativne prezentacije je podijelila informacije o aktualnostima unutar programa Erasmus+ i uputila korisne linkove s dostupnim resursima u svrhu uvođenja inovativnih metoda podučavanja  kroz mobilnosti koje su aktualne unutar Erasmus+ programa posebice Blednded mobilnosti. Također su  djelatnici kroz  VEVU-a podijelili svoja iskustva s mobilnosti te konkretne primjere njihovih učinaka. Na ovom webinaru prisustvovali su gotovo svi nastavnici stalno zaposleni na VEVU uz opravdanu iznimku  kao i nekolicina predavača zaposlenih kao vanjski suradnici. Ovaj webinar organiziran je s namjerom inspiriranja djelatnika koji još nisu sudjelovali na mobilnostima kao i širenja učinaka ostvarenih na VEVU od programa Erasmus+.

 

Prezentaciju za predavače s Webinara možete pogledati OVDJE.

 

Za sva dodatna pitanja na raspolaganju vam je Erasmus koordinatorica na: erasmus@vevu.hr

 

Link upitnika evaluacije webinara za osoblje poslan je putem e-maila sudionicima.