Objavljeno: 06.05.2021.

Poštovane kolegice i kolege, dragi naši VEVU alumni,

 

nadamo se da ste dobro, da ste unatoč neizvjesnostima kojima smo svakodnevno okruženi pronašli zaposlenje te da ste nakon studija uspješno započeli svoju profesionalnu karijeru.

Obranom vaših završnih i diplomskih radova zasluženo ste stekli akademski naziv koji vam pripada. Veliki je to uspjeh na koji trebate biti ponosni, a na koji su vjerujemo ponosni vaši roditelji, rodbina i prijatelji, a mi na Veleučilištu jesmo i to mnogo.

 

Upravo kako bi na veliki dan svečane promocije svi mi bili ponosni na vaš uspjeh, jer  promocija  je svečan i poseban čin te bismo ga htjeli podijeliti s vama u našem Vukovaru, primorani smo dogovorenu promociju odgoditi za 11. lipanj 2021. godine u 12 sati kada će nadamo se epidemiološki uvjeti biti povoljniji nego su danas. S primarnom brigom o dobrobiti svih vas i vaših gostiju veselimo se susretu u lipnju.

 

Pratite vaše e-mail poruke, naše web stranice i društvene mreže preko kojih ćemo pravovremeno prenijeti sve najvažnije informacije za svečanu promociju.

 

Ako vam za zapošljavanje nije dovoljno uvjerenje o završetku studija nego vam je potrebna diploma prije svečane promocije, molimo da nam se obratite na studentska@vevu.hr .

 

Uz želje da ostanete zdravi i „negativni“, do susreta u našem Vukovaru lijep pozdrav,

 

dr.sc. Željko Sudarić, prof. v. š.

Dekan

Dan državnosti Republike Hrvatske