Objavljeno: 31.05.2012.

Što? — anketiranje ljetnog semestra ak. god. 2011./2012.
Kada? — od 01.06. do 22.06.2012.
Gdje? — putem weba na adresi http://www.vevu.hr/anketa2012/
Kako? — jednostavno – upisivanjem svog matičnog broja (MB-a) iz indeksa i prezimena
Napomena — anketa je anonimna; pristupni podaci koriste se isključivo u svrhu sprječavanja zlouporaba

Anketiranje ljetnog semestra 2011./2012. provodi se putem weba. Podsjećamo kako je anketa anonimnog i dobrovoljnog karaktera, a u cilju sprječavanja zlouporaba i dobivanja što objektivnih podataka pristup ispunjavanju ankete je ograničen uz pomoć matičnog broja iz indeksa i prezimena studenta/ice. Anketu možete ispuniti na bilo kojem mjestu – samo vam treba računalo i pristup internetu. U razdoblju anketiranja možete koristiti računala u knjižnici i informatičkom kabinetu na Veleučilištu.

Iskoristite ovu priliku da ocjenom i komentarom iskažete svoje mišljenje o radu nastavnika. Posvetite vremena ispunjavanju ankete, osobito pisanju komentara (pohvale, kritike, žalbe, sugestije, ukazivanje na nedostatke i sl.). Vaše ocjene i komentari uručuju se nastavniku, a zahvaljujući anketi Uprava Veleučilišta uočava slabosti i poduzima odgovarajuće mjere u pravcu unaprjeđenja nastavnog procesa. Skupni rezultati studentske ankete za zimski semestar ak. god. 2011./2012. po pojedinim odjelima Veleučilišta javno su objavljeni na oglasnoj ploči.

Vjerujemo kako prepoznajete važnost ocjenjivanja nastavnog procesa bez kojeg nema njegovog razvoja i unaprjeđenja. Stoga se nadamo kako ćete odvojiti dio Vašeg vremena i objektivno ispuniti anketu čime dobre nastavnike nagrađujete i potičete da nastave dobro raditi, a one slabije prisiljavate da se poprave. Hvala na sudjelovanju!

 

Predsjednik Povjerenstva za osiguravanje i unapređivanje kvalitete
pred. Slobodan Stojanović, univ. spec. oec.

 

Dekan
prof. dr. sc. Antun Pintarić