Objavljeno: 18.12.2023.

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích iz Češke poziva zainteresirane studente na sudjelovanje u BIP programu Erasmus+.

Detalje o programu možete pronaći u priloženom letku.

Ustanova domaćin pružit će podršku prilikom pronalaska smještaja i odabira prikladnog načina putovanja.

Ohrabrujemo sve studente da prouče informacije o BIP mobilnostima, istraže prednosti koje nudi područje HR marketinga i donesu svoje odluke o svojoj participaciji. Blended Intenziv Program – kratkoročna kombinirana (online i fizička) mobilnost pružit će našim studentima priliku za stjecanje praktičnih vještina, proširenje profesionalne mreže i dublje razumijevanje područja HR marketinga. Vjerujemo da će ova avantura predstavljati značajan korak naprijed u njihovom osobnom i profesionalnom razvoju.

Prijave su otvorene za studente VEVUa putem Erasmus+ mobilnosti KA131. Potičemo sve zainteresirane studente da iskoriste ovu iznimnu priliku i prijave se. Broj sudionika je ograničen.

Za dobivanje Erasmus+ potpore sudionicima mobilnosti, potrebno je prijaviti se na interne natječaje do 18.01.2024. Detalje o priznavanju mobilnosti dogovarate s ECTS koordinatorom u suradnji s predmetnim nastavnicima, koristeći obrazac BIP Mobility Plana uz raspisane natječaje. Dodatne informacije i pomoć u procesu prijave mogu se dobiti od Erasmus koordinatorice.

Po preporuci Erasmus+ programa izvanredni studenti imaju prednost u sudjelovanju u kratkoročnim mobilnostima. Radionica za prijavu na natječaj održat će se 10. siječnja 2024., a zainteresirani se mogu javiti putem e-maila erasmus@vevu.hr.

Veselimo se vašem sudjelovanju u ovoj inspirativnoj Erasmus+ avanturi!