Objavljeno: 11.09.2020.

Dragi studenti i djelatnici,

 

u nastavku vrlo izazovne jeseni 2020. godine prilagođavamo se novim situacijama, osiguravamo najbolje moguće uvjete za izvođenje nastave i provođenje kolokvija/ispita, te sve kriterije sigurnosti na našem Veleučilištu. Usvojene odredbe i preporuke nadležnih institucija moramo poštovati u cijelosti, pa još jednom apeliramo kod naših studenata i zaposlenika na odgovorno ponašanje koje podrazumijeva brigu za vlastito zdravlje, a time i zdravlje svih ostalih, posebno naših obitelji te svih građana grada Vukovara i Republike Hrvatske.

 

Nakon uspješno odrađene krizne situacije na Studentskom domu, a velikom suradnjom naših studenata, djelatnika, epidemiologa i službe civilne zaštite Vukovar pokazali smo da se možemo boriti protiv epidemije. Pozivamo još jednom sve studente koji imaju simptome ili procjene da su bili u potencijalno rizičnim situacijama koje nisu u skladu s preporukama Stožera, na odgovorno postupanje i ne dolazak na kontaktnu nastavu, gdje će svaki opravdani izostanak biti uvažen. Također, pozivamo sve studente kojima je izrečena mjera samoizolacije, eventualno potvrđena zaraza virusom COVID 19 ili su u iščekivanju rezultata testiranja da informacije dostave svojim mentorima/cama godine u najkraćem mogućem roku te prate nastavu online.

 

Vlastitim primjerom odgovornog ponašanja svih zaposlenika i studenata VEVU-a najviše možemo doprinijeti trenutno dobroj epidemiološkoj situaciji u našim prostorima.

 

Ostanimo odgovorni i zdravi, te budimo primjer drugima!

dr.sc. Željko Sudarić, prof.v.š.

Dekan

Ostanimo odgovorni i budimo primjer drugima