Objavljeno: 02.06.2021.

U organizaciji TERA Tehnopolis d.o.o. i Studentskog poduzetničkog inkubatora „Veleučilišta Lavoslav Ružička“ u Vukovaru dana 27. svibnja 2021. godine održan je  Okrugli stol „Prilike koje nude EU projekti“.

Studenti i djelatnici Veleučilišta imali su prigodu čuti poticajne mogućnosti koje se nude putem međunarodnih programa mobilnosti u vidu kratkoročnih razmjena od 1 do 6 mjeseci u bilo kojoj državi članici EU ili u Kanadi, Izraelu, Singapuru, Južnoj Koreji, Tajvanu, USA.

Studentima i mladim poduzetnicima se na ovaj način nudi prilika putovati i učiti od iskusnih poduzetnika, a možda i okušati u vlastitom poslu.

Ono što se očekuje od studenata koji su zainteresirani za stjecanje iskustva u inozemstvu je da napišu motivacijsko pismo, životopis i poslovni plan na engleskom jeziku te izaberu zemlju u koju bi htjeli putovati. TERA Tehnopolis d.o.o. će im pomoći u pripremi i ralizaciji cjelokupnog posla.

Dojmovi studenata su pozitivni i vjerujemo da će znati iskoristiti ove korisne informacije i odvažiti se u poslovnu avanturu života.

Hvala TERA Tehnopolis d.o.o. na poticajima i ponudi rješenja!

Održan okrugli stol „Prilike koje nude EU projekti“Održan okrugli stol „Prilike koje nude EU projekti“