Predmet: F111 Engleski jezik

Autor: Knežević Karmen - 28.01.2021.

Poštovane kolegice i kolege,

evo nekoliko uputa o održavanju zimskih ispitnih rokova iz kolegija Engleski jezik.

Zimske ispitne rokove možete pogledati na vašem studomatu. Molim vas da svi koji izlaze na rok ( i oni koji su kolegij položili putem kolokvija i kojima samo tako mogu unijeti ocjene) prijave rok kada žele izaći na ispit. Ispit će se održati on line.Dakle , u zadano vrijeme budite na vašem internetu jer ću ispite poslati putem e-maila na vašu službenu adresu VEVU-a.Ukoliko ima netko da nije položio kolegij a nalazi se na 2.godini studija molim vas da me o tome izvijestite najkasnije do nedjelje 31.1.2021.

Sadržaj ispita: ispit se sastoji od sadržaja dvaju kolokvija kojima ste uglavnom svi pristupili . Dakle, polažete gramatiku: nepravilne glagole, glagolska vremena i pasiv; polažete i vokabular: lekcije iz skripte po kojoj smo radili. Da biste položili ispit morate imati 50% +1 odgovor iz gramatike koju prvo pregledavam i potom jedanko tako iz vokabulara. Svi materijali se nalaze na stranici kolegija.

Ispit ću dakle poslati na navedene mail adrese , vi ćete rukom pisati na prazan papir odgovore i u zadanom roku mi vratiti na moj mail. Nakon što ispravim ispite napravit ću listu, objaviti ju na stranici kolegija pod obavijesti te vam unijeti ocjene u sustav.

Za sva dodatna pitanja, ukoliko ih bude, stojim vam na raspolaganju.

Srdačno, Karmen Knežević