Objavljeno: 11.06.2024.

BIP programi su dizajnirani za sve koji žele steći nova znanja i veštine na efikasan i angažujući način, bez obzira na njihove trenutne obaveze.

Više o samoj BIP mobilnosti ovdje.

Jedan takav progam kratkoročne mobilnosti organizira partnerska ustanova Sveučilište u Novom Mestu, u Sloveniji u listopadu 2024. godine.

 

BIP program: Access to integrated home care for the elderly: an interdisciplinary search for innovative solutions

Više o BIP programu i načinu sudjelovanja (5 dana fizički i dio online)  na linku.

Kako biste sudjelovali u mobilnostima, trebate se prijaviti na aktualni VEVU interni natječaj za odlazne mobilnosti i biti izabrani.

Broj sudionika u ovom BIP programu je ograničen od strane ustanove domaćina na maksimalno 5 mjesta studenata zdravstvenih studija VEVUa.

Napomena:

Rok za prijavu na natječaj za ove mobilnosti je kratak, točnije utorak, 18.06.2024. godine u podne, pa svi zainteresirani studenti trebaju iskazati svoj interes na email erasmus@vevu.hr najkasnije do četvrtka, 13.06.2024. kako bi zajedno prošli pripremu za prijavu na interni natječaj.

Informiranje zainteresiranih za ovu mobilnost o načinu prijave na VEVU interni natječaj planirano je za petak, 14.06.2024. u 13:00 sati, online.

Studenti koji iskažu interes putem maila, u petak ujutro će putem elektronske pošte povratno dobiti link za prijavu. Na informiranju će studenti proći proces prijave kandidata kao i imati priliku postaviti pitanja.

Kako biste na vreme pripremili prijavu na interni natječaj, potrebnu dokumentaciju koju je potrebno priložiti uz prijavu na natječaj u međuvremenu možete pogledati u aktualnom natječaju na linku.

Za dodatna pitanja obratite se VEVU Erasmus koordinatorici.

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________