Objavljeno: 27.09.2019.

Erasmus Studentska Mreža Hrvatska i Agencija za mobilnost i programe EU su zajednički otvorili nagradni foto natječaj pod nazivom Best Erasmus Moments 2019 ili Što ste jeli dok ste bili na Erasmusu? u kojem studenti koji su bili na razmjeni putem programa Erasmus+, objavom svoje fotografije s razmjene, mogu osvojiti novi mobitel i druge nagrade.

 

Budući da je ovogodišnja tema gastronomija („Što ste jeli dok ste bili na Erasmusu?“), studenti su pozvani da objave na svom profilu bilo koje od društvenih mreža fotografiju na kojoj su vidljivi jelo, hrana, namirnica, tržnica, restoran itd. iz zemlje u kojoj su bili „na Erasmusu“.

 

Natječaj je otvoren u cilju promocije programa Erasmus+, a sudjelovati mogu svi odlazni studenti (hrvatski državljani) koji su bili u inozemstvu na razmjeni u okviru programa Erasmus+ na način da:

 

1)      objave svoju fotografiju sa razmjene

2)      dodaju hashtagove #besterasmusmoments i #besterasmusdish i

3)      dodaju tagove @AgencijaZaMobilnostiProgrameEU i @Erasmus Student Network Croatia

 

Najbolje tri fotografije bit će nagrađene, a ove godine smo pripremili vrijedne nagrade:

 

1.       novi mobitel

2.       poklon bon za večeru za dvije osobe

3.       poklon paket.

 

Nagradni foto natječaj je otvoren do 10.10.2019., a Vas molimo da natječaj objavite i podijelite putem svojih komunikacijskih kanala i društvenih mreža i proslijedite zainteresiranima kako bi bio vidljiv što većem broju studenata i kako bi što veći broj studenata mogao sudjelovati u natječaju objavom svojih fotografija i dobiti priliku osvojiti novi mobitel i druge nagrade.

 

Više informacija putem poveznica na natječaj:

 

Facebook – https://www.facebook.com/AgencijaZaMobilnostiProgrameEU/photos/pb.131718973563002.-2207520000.1569321467./2371181982950012/?type=3&theater

 

Instagram – https://www.instagram.com/mobilnost.hr/

 

Twitter – https://twitter.com/esncroatia?lang=hr