Objavljeno: 12.01.2024.

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo već 14. Međunarodnu konferenciju „Razvoj javne uprave“ koja će se  održati u Šibeniku od 23. – 24. svibnja 2024. godine u organizaciji Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru i  Veleučilišta u Šibeniku.

Središnja tema konferencije ove godine glasi “Javna uprava 2.0 – Pogled u budućnost”, a brojne tematske cjeline pružaju mogućnost uključivanja stručnjaka iz različitih područja te njihov bogat stručni i znanstveni doprinos.

Konferencija se tradicionalno održava pod pokroviteljstvom Ministarstva pravosuđa i uprave Republike Hrvatske te Novog Informatora kao medijskog pokrovitelja. Zbornik radova i ove godine biti će predan na indeksaciju u bazi HeinOnline.

Pozivamo sve studente, posebno Upravnog i Poslovnog odjela, da se uključe u rad konferencije sa svojim mentorima. Također, pozivamo sve nastavnike i vanjske suradnike da prijave sažetke radova i sudjeluju u radu ove važne konferencije.

Više informacija o samoj konferenciji i prijavi radova možete pronaći na poveznici https://www.vevu.hr/razvoj-javne-uprave/