Objavljeno: 26.11.2021.

Tijekom info i diseminacijskog dana koje je na Veleučilištu organizirano za nastavno i nenastavno osoblje 23. studenog 2021. godine u cilju širenja učinaka i iskustava stečenih na mobilnosti te inspiriranja i poticanja na daljnje sudjelovanje održane su dvije aktivnosti.

Webinar – Informiranje i diseminacija učinaka s mobilnosti

Prvi dio Webinara obuhvatio je informiranje djelatnika o aktualnostima unutar provedbe Erasmus+ projekata. Erasmus koordinatorica podijelila je informacije o aktivnosti projekata koji su u tijeku i najavila iskaz interesa aktivnosti za prijave projekata unutar  Poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2022. godinu. Dok su u drugom dijelu Webinara neki od djelatnika koji su sudjelovali u Erasmus+ mobilnostima podijelili svoja iskustva te ukazali na učinke koje mobilnosti donose za pojedince, ali i Veleučilište u cilju unaprjeđivanja radnih procesa i internacionalizacije obrazovanja.

Demonstrativna radionica za nastavno osoblje How to use MOOCs in the clasroom/ Kako koristiti MOOC-e u učionici

Izvršna direktorica magistarskih studija Krakovske poslovne škole na Ekonomskom sveučilištu u Krakovu (CSB CUE) održala je demonstrativnu radionicu kako koristiti platformu MOOC – Masovni otvoreni online tečaj (Massive open online course) u nastavi.

Ova on-line radionica ujedno je aktivnost proizašla kao učinak dolazne mobilnosti predavačice Agnieszka Żur, PhD koju je realizirala na Veleučilištu tijekom boravka na Erasmus+ internacionalnom tjednu za nastavno osoblje koji je održan na Veleučilištu u mjesecu listopadu 2021. godine

Prezentacija s radionice.