Objavljeno: 12.09.2021.

Dragi naši studenti, poštovane kolegice i kolege, svi partneri i prijatelji našeg Veleučilišta !

 

Prethodnih godina u rujnu zajedno smo se radovali našim susretima pri svakoj svečanoj sjednici povodom djelovanja vukovarskog Veleučilišta. Prošle godine prilike u našem životnom i radnom okruženju nam to nisu u potpunosti dopustile, ali nisu ni zaustavile naše daljnje aktivnosti u nastavi, stručnom stvaralaštvu, novim suradnjama, projektima, investicijama i drugim područjima rada.

 

Koristim ovu prigodu da se zahvalim svima koji su pridonijeli razvoju i rastu, te kontinuitetu djelovanja, posebno u nastavi, kako nastavnicima, tako i informatičkoj potpori koja je pravovremeno pripremila sve potrebne resurse za izvedbu nastave na daljinu, knjižnici na raspoloživim e-sadržajima, ali i svim službama administrativno-tehničke potpore i studentskog standarda koje su organizirano i učinkovito osigurale nesmetani tijek odvijanja svih neophodnih procesa. Kada je najviše trebalo, došle su do izražaja prednosti „malog“, ali stručnog i inovativnog kolektiva, uvijek spremnog za suočavanje s izazovima nečeg novog.

 

Posebno se zahvaljujem svim našim suradnicima i partnerima u akademskoj zajednici, javnom i privatnom sektoru, našem Gradu Vukovaru, Županiji Vukovarsko-srijemskoj, Stručnom i Upravnom vijeću Veleučilišta te Ministarstvu znanosti i obrazovanja koji su bili uz nas podrškom i suradnjom u realizaciji strateških ciljeva.

 

Naravno, najviše se zahvaljujem našim studentima koji su uspješno savladali sve izazove novog vremena te nas uvijek obradovali i učinili ponosnima svojim nastavnim i izvannastavnim uspjesima, a svima nagrađenima čestitam na velikom uspjehu i priznanju.

 

Svima Vama čestitam Dan našeg Veleučilišta, želim Vam puno uspjeha, radujući se budućim lijepim i zdravim susretima !

 

Neka dugo traje, raste i razvija se naš VEVU !

 

doc.dr.sc. Željko Sudarić, prof.v.š.

Dekan