Objavljeno: 23.10.2023.

Rang liste

Trenutkom objave konačnih rang-lista 23. listopada 2023. godine u 16:00 sati kandidati stječu pravo upisa na studijski program na kojem se nalaze unutar upisne kvote. Jednom objavljene konačne rang-liste su nepromjenjive.

Rang lista_II. razredbeni postupak_Preventivna fizioterapija

Upisi se obavljaju isključivo online

Poštovani budući studenti, upisi na sve naše studijske programe provode se online putem aplikacije za upis, bez potrebe za osobnim dolaskom na Veleučilište.

Upisi će se provoditi od 24. listopada 2023. godine od 16.00 sati do 26. listopada 2023. godine do 16.00 sati

Poveznica za upis bit će dostupna ovdje

Diplomski_Preventivna fizioterapija – dodatne upute – 2. rok

Stoga još jedanput hvala što ste izabrali naš, a sad i Vaš stručni diplomski studij za nastavak obrazovanja. Ovo je važna odluka koja će utjecati na vašu budućnost i karijeru. Stručni diplomski studij nudi vam priliku da produbite svoje znanje i vještine u području koje vas zanima, kao i da steknete nove kompetencije i iskustva. U svemu tome pomoći će Vam i Vaša referada za studentska pitanja koja je otvorena za sve Vaše upite, prijedloge i pritužbe, te Vam želi pružiti što bolju podršku tijekom Vašeg obrazovanja.  Nadamo se da ćete uživati u našem programu i da ćete ostvariti svoje akademske i profesionalne ciljeve.

Vaša referada za studentska pitanja!