Objavljeno: 11.12.2023.

Studenti treće godine Poslovnog odjela studija Trgovine, Luka Čepčik, Vukašin Klajić, Mirna Liščić i Patrik Maduna, sudjelovali su na natjecanju IV PMC Regionalni marketing challenge u organizaciji Fakulteta za projektni i inovacijski menadžment u Beogradu. Studenti su ostvarili veliki uspjeh te su od 33 prijavljena tima ušli u finale i osvojili PRVO MJESTO! Tim su vodile mentorice doc. dr. sc. Mirjana Nedović, prof. struč. stud. i dr. sc. Mira Majstorović, pred.

Njihov uspjeh predstavlja ne samo osobni trijumf, već i izraz iznimnih sposobnosti, truda i posvećenosti koje naši studenti ulažu u svoje obrazovanje.

Natjecanje je okupilo vrhunske ekipe iz regije, uključujući timove iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Sudjelovanje na ovakvom natjecanju nije samo prilika za usporedbu sposobnosti sa studentima iz drugih zemalja, već i prilika za stvaranje trajnih veza i razmjenu iskustava.

Čestitamo našim studentima i mentoricama na iznimnom postignuću!

Ponosni smo što su svojim radom i angažmanom predstavljali naše Veleučilište. Njihova pobjeda dokaz je kvalitete obrazovanja koje pružamo te njihove sposobnosti primjene stečenih znanja u stvarnim poslovnim situacijama.

Želja nam je da ovo osvojeno prvo mjesto  bude inspiracija svim našim studentima te da teže vrhunskim rezultatima i da s ponosom predstavljaju naše Veleučilište u budućim izazovima.