Objavljeno: 31.05.2022.

Poštovani/e,

u okviru redovitih aktivnosti sustava za osiguravanje kvalitete Veleučilišta, u tijeku je provedba vrednovanja (anketiranja) pojedinih područja rada Veleučilišta za ak. god. 2021./2022.

Anketiranja su u potpunosti anonimna, a provode se pomoću ISVU sustava ili online putem Google obrasca.

Vaše sudjelovanje te iskreni odgovori i komentari od izuzetnog su značaja za osiguravanje i unaprjeđivanje kvalitete rada Veleučilišta.

U razdoblju od 1. lipnja do 10. srpnja 2022. godine, provode se sljedeća vrednovanja (anketiranja):
1)   vrednovanje kvalitete nastave i nastavnika (tzv. studentska anketa) za ak. god. 2021./2022. – anketi možete pristupi pomoću ISVU sustava na https://www.isvu.hr/studomat/hr/prijava;
2)   vrednovanje uvjeta studiranja na Veleučilištu za ak. god. 2021./2022. – anketi možete pristupiti online ispunjavanjem Google obrasca na https://forms.gle/KJhCvWDSq4jRUXt19.

Podsjećamo Vas da sudjelovanjem u tzv. studentskoj anketi ocjenjujete nastavnike i suradnike koji su izvodili nastavu (predavanja, vježbe i seminare) u zimskom i ljetnom semestru ak. god. 2021./2022. Detaljne upute vezane za ispunjavanje ankete nalaze se na poveznici https://wiki.srce.hr/display/TUT/Anketa+na+Studomatu.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na sudjelovanju!

Odbor za kvalitetu & Centar za kvalitetu