Objavljeno: 13.01.2023.

Dekan Veleučilišta doc. dr. sc. Željko Sudarić, prof. struč. stud. i direktorica SEVOI d.o.o. iz Zagreba Ana Krpan potpisali su 11. siječnja 2023. godine sporazum o međusobnoj suradnji u cilju provedbe zajedničkih aktivnosti. Poseban interes za suradnjom iskazan je za uključivanjem društva u veleučilišni sustav provedbe stručne prakse čime Veleučilište nastavlja s aktivnostima jačanja baze poslodavaca koji su spremni primiti studente na stručnu prasku te im omogućiti povezivanje teorijskih i praktičnih znanja i vještina u konkretnim radnim uvjetima. Dakako, suradnja je moguća i na drugim područjima od zajedničkog interesa poput organizacije radionica, konferencija i edukativnih programa, sudjelovanja u projektima i slično.

Inicijativa za sklapanjem sporazuma o suradnji potekla je od našeg alumnija Ilije Grekse, sadašnjeg direktora FUK/FMC projekata u društvu SEVOI d.o.o. Zagreb, što je još jedan dokaz o kvaliteti naših studenata i uspješnog rada Veleučilišta.

SEVOI d.o.o. Zagreb je dio međunarodne regionalne grupacije specijalizirane na području financijskog upravljanja i kontrole, strateškog upravljanja imovinom, planiranja i razvoja te implementacije standarda i sustava kontrole i sigurnosti. Stručnost u radu i dosadašnje reference društva jamče studentima stjecanje novih znanja i vještina koje će im svakako biti potrebne na tržištu rada.