Predmet: F407 Klinička praksa II

Autor: Šeper Vesna - 13.05.2021.

Poštovani studenti,

 

svi koji ste obavljanje Kliničke prakse II prijavili za Opću bolnicu Vinkovci i Polikliniku Otos Vita Osijek, bit ćete primljeni.

 

Ukoliko epidemiološka situacija bude povoljna obavljanje prakse možete započeti od 14.06.2021., dakle, kada završi nastava, ne prije.

Točne termine i smjenu rada dogovorit ćete sa mentorima u navedenim ustanovama samostalno.

 

Na praksu trebate ponijeti masku, rukavice, vlastitu olovku, uniformu i odgovarajuću obuću, te identifikacijsku iskaznicu. Oni koji nemaju iskaznicu, ili su istu izgubili, neka se obrate pročelnici Odjela za zdravstvene studije.

 

Također, bit će vam izdata Uputnica za obavljanje prakse, koju dajete mentoru po dolasku u ustanovu, ali ćete o tome biti još naknadno obaviješteni.

 

Studenti koji su praksu prijavili za ZAFMIR Bizovac na istu mogu ići samo tijekom kolovoza pod uvijetom da cu preboljeli Covid-19 unazad 6 mjeseci (od dolaska na praksu) i imaju potvrdu o tome, ili su cijepljeni i od druge je doze prošlo dva tjedna. U suprotnom ulazak u ustanovu nije moguć.

 

Studenti koji su praksu prijavili u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar biti će naknadno obaviješteni o mogućnostima. Mole se neka pogledaju popis u privitku, te ukoliko ima onih koji su u studentskom domu neka to naznače, ili ako ima onih koji su se u međuvremenu odlučili za neku drugu od ponuđenih ustanova. Popis dostaviti na mail: vseper@vevu.hr do kraja tjedna.

 

S poštovanjem,

Šeper

 

KP II_popis studenata_VINKOVCI.pdf

KP II_popis studenata_OTOS.pdf