Predmet: U301 Financiranje javnih potreba

Autor: Administrator - 22.04.2021.

Kako biste uspješno pristupili e-kolegiju, a samim time i ispitu potrebno je da se ulogirate isključivo putem inačice Merlin 2020/2021 https://moodle.srce.hr/2020-2021/

Preporuka je da pristupite e-kolegiju nekoliko minuta ranije obzirom da nastavnik nema nikakvu mogućnost utjecaja na rješavanje tehničkih poteškoća prilikom prijave u sustav i općenito na rad samog sustava.

 

Osnovne informacije za ispitni rok (pisani dio putem e-kolegija u sustavu za e učenje Merlin 2020/2021) iz kolegija Financiranje javnih potreba su:

 

  • Dan održavanja je 22.4.2021. godine s početkom u 15.00 sati (ispitu se zaključava u 16.00)
  • Sadrži 15 pitanja
    • svako pitanje nosi 1 bod te je za uspješno polaganje pismenog dijela i pristup usmenom dijelu ispita potrebno ostvariti 8 bodova.
    • ne postoji mogućnost „pola boda“ te je potrebno u potpunosti odgovoriti na pitanje, npr. ukoliko je potrebno nešto nabrojati/navesti da bi ostvarili 1 bod potrebno je sve nabrojati/navesti što zahtjeva pitanje, u suprotnome je odgovor netočan odnosno ukoliko je pitanje postavljeno na način da pojam definirate/objasnite i navedete primjer – da bi ostvarili 1 bod potrebno je i definirati/objasniti i navesti primjer u suprotnome se odgovor neće priznati.
  • Rješavanje je vremenski ograničeno na jedan pokušaj i na 30 minuta
  • Lozinka testa: isp22042021

 

Ispit putem e-kolegija neće biti vidljiv do trenutka početka ispitnog roka odnosno do 15.00 sati.

Obvezni ste ažurno nakon održanog pisanog dijela ispita pratiti elektroničku poštu na domeni vevu.hr kako bi nakon evidencije rezultata pisanog dijela bili pravovremeno obaviješteni o rezultatima istoga.

 

Za eventualne upite se obratite na ibelaj@vevu.hr