Predmet: F407 Klinička praksa II

Autor: Vesna Šeper - 04.04.2023.

Poštovani studenti,

u nastavku obavijesti su potvrđeni rasporedi za obavljanje Kliničke prakse II. Mentorica iz Opće bolnice Vinkovci će potvrdu, ili eventualne promjene dostaviti kroz par dana.
Naknadnih promjena u terminima više nema.

Iz ustanove Otos Vita su napomenuli kako druga (poslijepodnevna) smjena počinje u 11:00 sati, a iz Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Bizovac kako su svi studenti u prvoj (prijepodnevnoj) smjeni koja počinje u 08:00 ujutro.

Ukoliko se netko tijekom prakse razboli i ne može dolaziti na istu, o tome obavijestiti mentora (ne nositelja kolegija) i dogovoriti kada će ista biti odrađena. Odrađivanje duplih smjena nije dozvoljeno.
Po završetku prakse, mentoru dati na pregled i potpis Dnevnik kliničke prakse, kao i Potvrdu o obavljenoj kliničkoj praksi, gdje je potrebno navesti točne datume od kada do kada je praksa obavljena.

Uputnice za praksu, bez kojih se ne može ući u ustanovu, dati mentoru prvi dan prakse. Iste ćete dobiti od nositelja kolegija iza Uskršnjih blagdana.

Ukoliko ima studenata koji se još nisu javili za obavljanje Kliničke prakse II, zadnji je termin 12.04.2023. u 10.00 sati u kabinetu 203 (doći osobno). Oni koji se ne prijave za obavljanje KP II, istu će obavljati u idućoj akademskoj godini.

Za sva ostala pitanja, nejasnoće i dodatne informacije javiti se u kabinet 203.

S poštovanjem,

Šeper

NMB Vukovar_KP II_POPIS

OTOS_KP II_POPIS

ZFMIR_KP II_POPIS