Raspored Studomat Nastavnici Kalendar Natječaji Mapa weba WebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Sportski dan-izvještaj

Studentski zbor Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru je bio organizator već  tradicionalnog 4. sportskog dana povodom međunarodnog dana sporta koji se održavao dana 28.05.2012. u sportskoj dvorani Borovo s početkom u 13:00 sati. Natjecanje je otvorio prodekan za nastavu dr.sc.Milorad Ćupurdija koji je pozdravio sve sudionike i poželio dobar provod i fer play. Sve sudionike ispred grada Vukovara je pozdravio Vjekoslav Karaula iz odjela za sport. Ispred studentskog zbora okupljene je pozdravila Irena Kichbauer podpredsjednica SZ. Poslije održanog pozdravnog govora odigrala se prijateljska  utakmica između ekipa SUSVEVU i ekipe poljoprivrednog fakulteta u Osijeku stručnog studija iz Vinkovaca u kojoj su naši nogometaši zasluženo pobijedili, te  je završila rezultatom 6:3 u korist ekipe SUSVEVU. Nakon toga je počeo natjecateljski dio u kojem su se natjecale 12 ekipa nogometaša, te 8 ekipa ženske odbojke što je ukupno 59 odbojkašica i 91 nogometaš te ukupno 150 natjecatelja. Sve je bilo popraćeno sa punim tribinama s kojih se vatreno navijalo. Nogometni dio natjecanja se igrao u 2 skupine po 6 ekipa. Odigrana je i revijalna utakmica između profesora i studenata u kojoj su profesori pokazali jaku borbenost i spremnost, te je završila rezultatom 6:6. Nakon odigranih penala ekipa profesora je izvukla deblji kraj i završilo je 10:9 za profesore.  U svakoj skupini je odigrano je po 15 utakmica, te je najuspješnija ekipa iz svake skupine vodila borbu za finale ( GEA:TULIPANI). Za treće mjesto odigrana je utakmica između ekipe TALENTI i NO NAME koji su zauzeli 2. Mjesto u skupinama. Prvo mjesto u nogometu osvojila je ekipa GEA (3. Godina fizioterapije) u sastavu: Ivan Santner, Marko Ovničević, Davor Nemet, Vlatko Jurešić, Dinko Šubarić, Denis Ožegović, Jurica Nikolić. Drugoplasirani su ekipa TULIPANA (1. Godina trgovine) u sastavu:  Vedran Puškarić, Ivan Šekerija,  Josip Kalaica,  Marko Čuljak,  Filip Previšić,  Dino Dumančić,  Nemanja Miodanić,  Kristijan Mavrović. Treće mjesto su osvojili ekipa NO NAME (3. Godina upravnog studija) u sastavu: ) Aleksandar Čalić,  Siniša Vojvodić, Aleksandar Radeka,  Ivan Bašić,  Vladimir Bukovski, Josip Lučić,  Goran Šekuljica,  Hrvoje Nedoklan.

Ženska odbojka se također igrala u 2 skupine po 4 ekipe u svakoj skupini, te se u svakoj skupini odigralo po 6 utakmica. Najuspješnije iz skupine su igrale finale (BRUCOŠI FT1 i BABUŠKE), a ta treće mjesto su igrale drugoplasirane iz skupine (FIZIOTERAPIJA 2 i TRGOVINA).

Prvo mjesto u ženskoj odbojci osvojile su igračice ekipe BRUCOŠI FT1(1. God. Fizioterapije) u sastavu:  Mery Ann Jakovčević,  Matea Šutalo, Ana Marija Reili, Vanja Trbojević,  Nikolina Jugović,  Anja Grbić,  te Valentina Đapić. Drugoplasirana je ekipa BABUŠKE(2. God. Fizioterapije) za koje su nastupale: Matea Rajković, Ružica Bošnjak,  Magdalena Mijić, Kristina Borovec, Tihana Stojčević, Marija Prgić, Dejana Macura, Marina Džapo. Treće mjesto je osvojila ekipa FIZIOTERAPIJA 2 (1. God. Fizioterapije) u sastavu: Barbara Kujadin, Marija Jurlina, Marija Ručević, Marija Ćurak, Josipa Tubić, Viktoria Jambrišak, Antonia Grgić, Barbara Uršanić.

Nakon održanog turnira u sportskoj dvorani Borovo dodjela priznanja i druženje se nastavilo u restoranu Domagoj na stadionu HNK Vukovar 91. Priznanja najuspješnijim natjecateljima te, zahvalnice sponzorima  dodijelio je predsjednik studentskog zbora Ivan Špoljarić. Po završetku dodjele priznanja počeo je domjenak uz večeru za sve natjecatelje i organizatore. Uveseljavao nas je Dj ZLATKO uz poznate ritmove domaće i strane glazbe.  Vrhunac večeri je bio dolazak tamburaša koji su nas zabavljali do kasnih večernjih sati.                                                                                 Predsjednik SZ Ivan Špoljarić


Objavio: Ivan Špoljarić | 30.05.2012.