RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Dekanu Veleučilišta dodijeljeno priznanje Grada Ivanić-Grada

Gradsko vijeće Grada Ivanić-Grada na svojoj 20. sjednici održanoj dana 4. lipnja 2019. godine donijelo je Odluku da se Priznanje Grada Ivanić-Grada u 2019. godini dodjeli dr.sc. Željku Sudariću, dekanu Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru. Priznanje Grada Ivanić-Grada dekanu je dodijeljeno za znanstveni i stručni doprinos u osnivanju Visoke škole Ivanić-Grad.

U velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Ivanić- Grada povodom obilježavanja Dana Grada, na kojoj su tradicionalno uručena godišnja priznanja. Svečanom sjednicom Gradskog vijeća kojoj je prethodila misa i polaganje vijenaca za sve poginule u Domovinskom ratu započelo je obilježavanja Dana Ivanić-Grada.

 

Priznanje pripada svim djelatnicima i studentima Veleučilišta, a čast nam  je i zadovoljstvo kada mi Vukovarci možemo pomoći drugima, posebno kada je to u području znanosti i visokog obrazovanja. Ovo priznanje je potvrda da se na vukovarskom Veleučilištu radi stručno i kvalitetno.“, izjavio je dekan Sudarić.

Također, godišnje nagrade su primili Vera Krnić te Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali Princ“, dok su priznanje Grada primili Damir Škender, Javna vatrogasna postrojba Ivanić-Grad i Škola nogometne mladeži NK Naftaš Ivanić. Heroj Domovinskog rata Rudolf Perešin posthumno je nagrađen nagradom za životno djelo.

 

Priznanje Grada Ivanić-Grada je javno priznanje koje se dodjeljuje fizičkim i pravnim osobama s područja Grada Ivanić-Grada, fizičkim i pravnim osobama s područja drugih gradova i općina, prijateljskim gradovima, županijama, međunarodnim organizacijama i organizacijama drugih država te njihovim tijelima za iznimna dostignuća u promicanju ugleda i imena Grada Ivanić-Grada, ostvarena u godini koja prethodi godini u kojoj se priznanje dodjeljuje.

Objavio: Administrator | 28.08.2019.