Raspored Studomat Nastavnici Kalendar Natječaji Mapa weba WebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru – partner u provedbi projekta: „Učlani se u Klub za zapošljavanje – napravi korak naprijed u traženju posla“
U srijedu, 8. srpnja 2015. godine na Veleučilištu Lavoslav Ružička u Vukovaru održana je dodjela potvrda za 13 studenata koji su sudjelovali u aktivnostima Kluba za zapošljavanje u sklopu projekta „Učlani se u Klub za zapošljavanje – napravi korak naprijed u traženju posla“. Potvrde su uručili dekan Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru Doc.dr.sc. Mirko Smoljić, prof.v.š. i Jasna Kolar, univ.spec.oec., predstojnica Područnog ureda Vukovar. Riječ je o projektu čiji je nositelj Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Vukovar, a partneri u provedbi projekta su Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni  ured Vinkovci i Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije „Hrast“ d.o.o..

U Klubu za zapošljavanje održanom u travnju ove godine na vukovarskom Veleučilištu sudjelovalo je 13 visoko motiviranih studenata završne godine stručnog studija trgovine i upravnog prava. Tijekom trotjednih aktivnosti Kluba studenti su, uz sistematičnu i stručnu pomoć voditelja Klubova (mr.sc. Darija Ivanković, mr.sc. Željko Sudarić i Slađana Stojanović, bacc.admin.publ.)  radili na poboljšanju vlastitih vještina potrebnih za aktivno i uspješno traženje posla, a sve kako bi odmah po završetku studija bili spremni za tržište rada. Dobre povratne informacije od strane studenata i pregršt korisnih informacija koje su dobili tijekom trajanja Kluba govore u prilog samom Klubu te otvaraju mogućnost da Klub za zapošljavanje nastavi s radom i u sljedećoj akademskoj godini.

Ovaj projekt financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, kroz program darovnice „Lokalne inicijative  za poticanje zapošljavanja – Faza II“. Ukupna vrijednost projekta je 92.205,87 EUR, a dio kojeg sufinancira Europska unija iznosi 69.624,65 EUR, odnosno 75,51%.

Razdoblje provedbe projekta je od 10. siječnja 2015. do 9. ožujka 2016.  godine
Objavio: Administrator | 20.07.2015.