RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Važna obavijest: Raniji rok prijave i preduvjet za upis za kandidate koji se prijavljuju na Studij fizioterapije putem NISpVU-jesenski, odnosno II. upisni rok ak. god.2019./2020.

Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru odredilo je raniji rok prijave na preddiplomski stručni Studij fizioterapije i to 10. rujna 2019. godine. Ranije rokove prijava moguće je provjeriti u izborniku Studijski programi, odabirući željeni studijski program.

Kandidati koji su se prijavili putem sustava www.postani-student.hr na preddiplomski stručni Studij fizioterapije za upis u I. godinu studija kao preduvjet za upis dužni su dostaviti potvrdu liječnika opće prakse o osnovnim zdravstvenim i psihofizičkim sposobnostima za studij (obavezno na potvrdi navesti OIB).

 

Kandidati koji su poslali potvrdu u ljetnom upisnom roku nisu dužni dostaviti istu za jesenski upisni rok.

 

Pravilnik o ispunjavanju zdravstvenih uvjeta za upis na preddiplomski stručni Studij fizioterapije dostupan je ovdje

 

Originalnu potvrdu je potrebno dostaviti osobno ili poslati preporučenom pošiljkom najkasnije do 10. rujna 2019. godine  (Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru, Županijska 50, 32000 Vukovar). Kopirana ili faksirana potvrda smatrat će se nevjerodostojnom.

 

Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru

Studentska referada

Županijska 50, 32000 Vukovar

tel: 032/444 693

 

www.vevu.hr

Objavio: Administrator | 26.07.2019.