RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Čestitamo: Nogometašice Veleučilišta Vukovar brončane na Državnom studentskom prvenstvu
Na otoku Visu se od 03. do 05. lipnja 2016. održalo Studentsko prvenstvo R. Hrvatske u nogometu za studente i studentice.
Studenti Vukovara bili su u grupi A sa ekipama: Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Splitu. Poraženi smo od ekipe Sveučilišta u Zagrebu rezultatom 5:0 (1:0) a protiv ekipe Sveučilišta u Splitu 3:0 (1:0). U utakmici Zagreba i Splita bolji je bio Zagreb koji se time plasirao u finale turnira. Splićani su igrali za treće mjesto dok su naši studenti razigravali za peto mjesto. U grupi B nalazile su se ekipe Sveučilišta Sjever iz Varaždina, Sveučilišta u Osijeku i Veleučilišta VERN iz Zagreba. Pobjednik ove grupe bilo je Veleučilište VERN koje je izgubilo u finalu od Sveučilišta u Zagrebu rezultatom 4:0. Osječani su izgubili od Splićana u utakmici za treće mjesto rezultatom 5:1 dok su naši studenti u utakmici za peto mjesto pobijedili Sveučilište Sjever rezultatom 6:0. Za ekipu Vukovara nastupili su: Toni Maričić, Mislav Salopek, Karlo Majtanić, Robert Krčmar, Drago Lovrić, Dražen Å ibalić, Dominik Suton, Darko Petrović, Sebastijan Petričević, Renato Rehlicki, Mateo Kramečak, Ivan Kujundžija, Luka Mudrovčić, Matej Marinović, Marin Galik i Tomislav Smojvir.
Studentice Vukovara igrale su prvu utakmicu protiv Sveučilišta u Osijeku i izgubile tijesno rezultatom 3:2 primivši gol u zadnjim sekundama utakmice. U drugoj utakmici studentice Sveučilišta u Zagrebu pobijedile su Veleučilište VERN rezultatom 6:1. U utakmici za treće mjesto studentice Vukovara bile su bolje od Vernovki i zasluženo pobijedile rezultatom 3:0.
Zagrepčanke su u finalu pobijedile Osječanke rezultatom 6:0 i zasluženo osvojile prvo mjesto.
Za ekipu Vukovara nastupile su: Martina Majkovčan, Iva Maganić, Lidija Bošnjak, Melissa Maršal, Tamara Krolo, Asja Cesar, Mirna Cindrić, Minea Jurković, Tena Å ojat, Patricia Bajsar, Tamara Crvenković i  Ivana Antunović.
Voditelj ekipa na natjecanju bio je Dražen Pejić, mag.cin., v.pred.
Konačni poredak:
Studenti:
1. Sveučilište u Zagrebu
2. Veleučilište VERN
3. Sveučilište u Splitu

Studentice
1. Sveučilište u Zagrebu
2. Sveučilište u Osijeku
3. Veleučilište u Vukovaru

Objavio: Administrator | 06.06.2016.