RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Državno prvenstvo u košarci 3x3
Natjecanje u košarci 3x3 organizirano je od 26. do 28.svibnja 2016. u S.D. "Stjepan Radić" u Zagrebu. Ukupno je nastupilo 12 ekipa u muškoj i 10 ekipa u ženskoj konkurenciji.
Studenti Vukovara bili su u skupini  sa Sveučilištem Sjever i Tehničkim veleučilištem iz Zagreba i obje su utakmice pobijedili prikazavši odličnu igru, protiv Sjevera  14:7 i TVZ-a 14:5. Na taj način plasirali su se u četvrtfinale u kojem su tijesno izgubili od ekipe Sveučilišta u Rijeci 9:7.Ovo natjecanje bila je dobra je priprema za nadolazeće Europsko prvenstvo koje očekuje našu ekipu krajem sedmog mjeseca.  Ekipa je nastupila u sastavu Mario Rajšić, Aleksandar Pejaković Mario Madžar i Aleksandar Kapović. Studentima čestitamo na iznimnoj borbenosti i zalaganju  tijekom cijelog  turnira.

Studentice su bile u grupi sa Sveučilištem u Osijeku, Sveučilištem u Rijeci, Sveučilištem u Zagrebu i Sveučilištem u Splitu. Ostvarile su jednu pobjedu i tri poraza  u grupi. Nastupile su u sastavu Dora Tutavac, Maja Mijačević,  Sena Pavetić i Klara Timarac.
Voditelj ekipa na natjecanju bio je prof. Dražen Pejić,mag.cin., v.pred.

Objavio: Administrator | 02.06.2016.