RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Studijsko-edukacijski posjet studenata Upravnog studija
U utorak, 17.12.2013. godine studenti Upravnog studija u sklopu studijsko-edukacijskog posjeta boravili su  u Kaznionici u Požegi te  na  Veleučilištu u Požegi. Kaznionica u Požegi jedinstvena je u RH budući u svom sastavu ima  žensku, mušku i maloljetničku kaznionicu. Nakon što je pomoćnik upraviteljice Sandi Prpić upoznao studente sa ustrojstvom kaznionice, krenulo se u detaljni obilazak u kojem su studenti mogli vidjeti kako izgleda dan u životu osuđenika. Na taj su način stekli saznanja o izvršavanju zatvorskih kazni i funkcioniranju zatvorskog sustava.
Nakon toga uslijedio je posjet Veleučilištu u Požegi i nastavnom vinogradu (Vetovo) koji djeluje u sklopu Stručnog studija Vinogradarstva-vinarstva-voćarstva. Dekan Veleučilišta u Požegi dr.sc. Robert Idlbek i pročelnik Poljoprivrednog odjela dipl.ing. Mario Jakobović informirali su studente o radu nastavnog vinograda u sklopu kojeg se nalazi i vinarija u kojoj se studentima Veleučilišta u Požegi održava nastava i stručna praksa. Uslijedila je i degustacija vina koje proizvode nastavnici i studenti Veleučilišta u Požegi.
Naši su se studenti u Vukovar tako vratili puni dojmova.  Zahvaljujemo  g. Sandiju Prpiću i djelatnicima Kaznionice te upravi Veleučilišta u Požegi što su nam omogućili ovako sadržajan studijsko-edukacijski posjet!

Objavio: Marina Basić | 19.12.2013.