RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Brončane tenisačice
Nacionalna završnica prvenstva sveučilišta i veleučilišta HR FINALS održana je ove godine u Poreču od 19. do 22. svibnja 2016. Na njoj je nastupilo preko 1100 studenata s osam sveučilišta i osam veleučilišta.
U natjecateljskom smislu HR FINALS,  vrhunac je sezone u hrvatskom studentskom sportu jer okuplja najbolje ekipe u osam najpopularnijih i najmasovnijih sportova. U ekipnim sportovima na ovo završno natjecanje, koje predstavlja službeno studentsko prvenstvo Hrvatske,  plasirala su se četiri najbolja hrvatska visoka učilišta s poluzavršnica, dok su u odbojci na pijesku,  šahu, stolnom tenisu i tenisu nastupili  predstavnici svih visokih učilišta članica HASS-a bez dodatnih kvalifikacija.  Na ovom natjecanju vukovarsko veleučilište nastupilo je u tenisu (m i ž), odbojci na pijesku (m i ž) , šahu (m i ž) i stolnom tenisu (m i ž).

U konkurenciji 16 ekipa odbojke na pijesku, studentice Vukovara na kraju su zauzele šesto mjesto, dok su studenti bili peti. Za ekipu studentica nastupile su Julija Babić i Valentina Đapić, dok su studenti nastupili u sastavu Toni Bačić i Igor Franić.

Stolnotenisači u sastavu Darko Petrović, Renato Rehlicki i Mirko Pranjić u konkurenciji 16 ekipa zauzeli su deveto mjesto dok su studentice u sastavu Iva Maganić, Martina Jelavić i Tena Å ojat zauzele šesto mjesto.

Å ahisti vukovarskog veleučilišta u konkurenciji 16 ekipa  zauzeli su osmo mjesto. Nastupili su u sastavu Toni Grbavac, Stefan Marković , Ivan Mirosavljević i Mateo Kramečak. Å ahistice su na kraju bile šeste a nastupile su u sastavu Magdalena Sablić, Barbara Kosmač i Andrea Tudić.
U konkurenciji deset ekipa tenisači vukovarskog veleučilišta Đorđe Eklemović i Marko Piljić zauzeli su sedmo mjesto dok su tenisačice Jelena Mrvić i Matea Trogrlić zasluženo osvojile treće mjesto u konkurenciji šest ekipa.
Puno dobrih mečeva, odličnog navijanja, nezaboravne zabave i medalja oko vrata koje su više nego zasluženo osvojile studentice vukovarskog veleučilišta zasigurno su  najljepše stvari koje jedan student može donijeti kući sa ovakvog prvenstva.
Voditelj ekipa na natjecanju bio je Dražen Pejić, mag.cin., v. pred.

Objavio: Administrator | 02.06.2016.