RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Dvije pobjede za kraj
Sportska udruga studenata Veleučilišta "Lavoslav Ružička" iz Vukovara bila je domaćin 6. i 7. kola UniSport futsal lige koje se održalo 25. i 26. travnja 2016. u Sportskoj dvorani "Borovo". Na natjecanju su nastupile ekipe Zagrebačke škole ekonomije i marketinga, Sveučilišta u Zagrebu, Veleučilišta "Baltazar Krčelić" iz Zaprešića te domaća ekipe Veleučilišta "Lavoslav Ružička" iz Vukovara.

Naši studenti ostvarili su dvije pobjede te se tako na najbolji način oprostili s ovogodišnjim izdanjem UniSport futsal lige ostvarivši plasman na šesto mjesto što je dosad najbolji rezultat od kada veleučilište postoji. Pobijedili smo ekipu Zagrebačke škole ekonomije i marketinga rezultatom 7:1 i ekipu Veleučilišta "Baltazar Krčelić" iz Zaprešića rezultatom 4:2.
Ostali rezultati natjecanja: Veleučilište "Baltazar Krčelić" iz Zaprešića -Sveučilište u Zagrebu 4:3 i Sveučilište u Zagrebu-Zagrebačka škola ekonomije i marketinga 2:1.
Na UniSport finals u Poreč plasirale su se ekipe Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Zadru i Veleučilište Baltazar Krčelić iz Zaprešića.

 Za ekipu Vukovara nastupili su: Toni Maričić, Mislav Salopek, Karlo Majtanić (cap.), Drago Lovrić, Luka Mudrovčić, Dražen Å ibalić, Ivan Kujundžija, Stefan Marković, Marin Galik, Matej Marinović,Ivan Storjak i Sebastijan Petričević.

Voditelj ekipe: Dražen Pejić, mag.cin., v.pred.

Objavio: Administrator | 28.04.2016.