RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Futsal turnir i Sportski kviz znanja
U organizaciji Fakulteta za sport i turizam iz Novog Sada, 14. travnja 2016. održan je Međunarodni studentski futsal turnir. Svoje snage odmjerili su studenti Fakulteta za sport i turizam iz Novog Sada, Sveučilišta "Josipa Jurja Strossmayera" iz Osijeka, Visoke škole za obrazovanje trenera i odgajatelja iz Subotice i našeg Veleučilišta "Lavoslava Ružičke" iz Vukovara. Nakon turnira, održan je i Kviz znanja iz područja sporta - igra asocijacija i igra znanja na teme vezane za povijest olimpijskih igara modernog doba.

Pobjednici futsal turnira su studenti sa Sveučilišta "Josipa Jurja Strossmayera" iz Osijeka, drugo mjesto zauzela je ekipa studenata iz Subotice, na trećem mjestu je naša ekipa, dok je ekipa Novog Sada zauzela četvrto mjesto

U kvizu znanja najbolji su bili naši studenti, drugo mjesto zauzela je ekipa studenata iz Subotice, treće mjesto pripalo je ekipi iz Osijeka, a četvrto mjesto ponovno ekipi domaćina.

Za futsal ekipu Vukovara nastupili su: Toni Maričić, Ivan Kujundžija, Denis Kubica, Antonio Anić, Luka Mudrovčić, Sebastijan Petričević, Matej Marinović, Ivan Storjak, Marin Galik, Tomislav Smojvir, Robert Krčmar i Antonio Dujak. Voditelj ekipe: Dražen Pejić, mag.cin., v.pred.

Pobjedničku ekipu u kvizu znanja činili su studenti: Toni Maričić, Toni Grbavac i Marin Galik.

Zahvalili bi se na podršci tijekom turnira dekanu Veleučilišta "Lavoslav Ružička" iz Vukovara doc. dr. sc. Mirku Smoljiću, prof. v. š., prodekanu za stručni i znanstveno-istraživački rad i međunarodnu suradnju dr. sc. Nebojši Nešiću, v. pred. kao i profesorici Vesni Å eper, dipl. physioth., pred.

Rezultati futsal:

Polufinala: Osijek-Vukovar 9:3, Novi Sad-Subotica 2:3

Za treće mjesto: Vukovar-Novi Sad 7:5

Finale: Osijek-Subotica 7:2

Rezultati kviza znanja:

Polufinala: Novi Sad-Vukovar 25:27, Subotica-Osijek 33:6,

Za treće mjesto: Osijek-Novi Sad 48:13

Finale: Vukovar- Subotica 35:28

Ljubaznim domaćinima iz Novog Sada čestitamo na organizaciji i  gostoprimstvu kao i svim učesnicima na korektnoj i fair-play borbi na natjecanju!

Objavio: Administrator | 19.04.2016.