RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Međunarodni futsal turnir "Osijek" 2016.

U organizaciji osječkog sveučilišnog sportskog saveza dana 25. veljače 2016. održan je međunarodni futsal turnir na kojem su nastupile ekipe TIMS-a iz Novog Sada, Osječkog sveučilišta "Josipa Jurja Strossmayera" i našeg veleučilišta "Lavoslava Ružičke".

U prvoj utakmici dana između Osijeka i naše ekipe bolji, spretniji i sretniji bili su Osječani. U neizvjesnoj i izjednačenoj utakmici pobijedili su rezultatom 3:2 (2:1) zgoditkom u posljednjoj sekundi susreta. Strijelci za našu ekipu bili su Luka Mudrovčić i Robert Krčmar (cap.) a pored njih nastupili su još Karlo Majtanić, Dražen Å ibalić, Filip Đurković, Ivan Kujundžija, Ivan Storjak, Antonio Dujak, Matej Marinović, Filip Å išić, Toni Maričić, Dominik Suton i  Sebastijan Petričević

U drugoj utakmici Osječani su bili bolji protiv Novosađana tako da su zasluženo osvojili prvo mjesto na turniru.

Treća utakmica protiv Novog Sada odlučivala je o drugom mjestu i nju smo odigrali bez dvojice standardnih igrača (Dominika Sutona i Karla Majtanića).Igrači koji su igrali manje na prvoj utakmici dali su svoj maksimalan doprinos u igri tako da pozitivan rezultat nijednom nije dolazio u pitanje. Ostvarena je uvjerljiva pobjeda od 6:2 (2:1). Strijelci za Vukovar bili su : Sebastijan Petričević, Luka Mudrovčić te četiri puta Ivan Storjak.

Voditelj ekipe na natjecanju bio je prof. Dražen Pejić, a njegov pomoćnik bio je Denis Kubica.

Nakon turnira organizirana je zajednička večera u restoranu VK Iktus na kojoj su podijeljeni pehari i zahvalnice za sve sudionike.


Rezultati:


1.Osijek-Vukovar 3:2
2.Osijek-Novi Sad 6:4
3.Vukovar-Novi Sad 6:2


Redoslijed:


1.Sveučilište "Josipa Jurja Strossmayera" u Osijeku 
2.Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru 
3.TIMS Novi Sad

Objavio: Administrator | 26.02.2016.