RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Tjedan međunarodnog obrazovanja

Institut za razvoj obrazovanja (IRO, v. http://www.iro.hr) i Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u Zagrebu (v. http://zagreb.usembassy.gov/) obilježit će od ponedjeljka do petka, 14. do 18. studenoga 2011., Tjedan međunarodnog obrazovanja nizom zanimljivih predstavljanja bivših polaznika (alumna) američkih sveučilišta, približujući na taj način mogućnost visokoobrazovnog školovanja i našim studentima. Bit će riječi o studijima prestižnih sveučilišta poput UC Berkeleya, Champaigna, Georgetowna, Madisona, St. Lawrencea i sl. 

 

U nedjelju, 11. prosinca 2011., ciklus će od 19:00 do 20:00 h biti nastavljen chatom (na engleskom jeziku) sa svršenom polaznicom Wisconsinskoga sveučilišta u Madisonu (koje je rangirano među 20 najboljih u SAD-u), a u četvrtak (15. prosinca 2011.) od 19:30 do 20:30 h moderator će biti bivši i sadašnji hrvatski polaznici i stipendisti Srednjoeuropskog sveučilišta iz Budimpešte.   

 

Želite li se individualno posavjetovati s alumnom Sveučilišta u Illinoisu (Urbana-Champaigne), najavite joj se tijekom idućih dana, tj. zaključno do ponedjeljka, 19. prosinca 2011., e-mailom (iro@iro.hr), pa možete zajedno proći kratki besplatni "tečaj" prijave i pisanja motivacijskog pisma za neku od američkih visokoobrazovnih ustanova.

 

Ukoliko ovom besplatnom događanju ne možete biti osobno nazočni u Zagrebu u IRO-vim prostorima u Preradovićevoj 33, predbilježite se i posjetite ga na internetu virtualno na društvenoj mreži Facebook: http://www.facebook.com/studiranje.u.inozemstvu.   

Objavio: Tihomir Živić | 09.11.2011.