RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Unisport futsal liga - osvojen prvi bod

U Zagrebu, 31.03. i 01.04.2015. godine dvorani Martinovka,  odigrana su prva tri kola za ekipe Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Rijeci i Veleučilišta "Lavoslava Ružičke" u Vukovaru.

U šest odigranih utakmica gledatelji su mogli vidjeti izuzetno kvalitetne i neizvjesne utakmice u čemu su ipak malo prednjačile ekipe Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Splitu koje su najbolje ekipe i iz prošle sezone. Prvi dan studenti Veleučilišta su odigrali utakmicu protiv favoriziranih Splićana i izgubili rezultatom 2:1, primljenim  golom dvije minute prije kraja utakmice. Splićani kao prošlogodišnji državni prvaci, predstavljati će nas ovo ljeto na Europskom prvenstvu koje će se održati u Poznanu u Poljskoj.

Drugog dana natjecanja, Veleučilište je prvu utakmicu odigralo protiv Sveučilišta u Rijeci i rezultat je bio neriješen 4:4. U utakmici punoj preokreta gdje su studenti Veleučilišta imali dominaciju u posjedu lopte i puno propuštenih šansi stalno su stizali rezultat. Izjednačujući zgoditak postigao je kapetan Grbanović u posljednjim sekundama utakmice

Treću utakmicu protiv Sveučilišta u Zagrebu ekipa Veleučilišta dočekala je bez još dvojice povrijeđenih  igrača Å imunovića i Vurdelje tako da su priliku dobili igrači s klupe. U zanimljivoj utakmici s puno golova krajnji rezultat bio je 6:4 za Sveučilište u Zagrebu. U ekipi Veleučilišta u ovoj utakmici istaknuli su se debitanti Petričević, Kubica i Anić.

Za ekipu Veleučilišta u Vukovaru nastupili su : Robert Krčmar, Karlo Majtanić, Boris Vurdelja, Matej Marinović, Sebastijan Petričević, Denis Kubica, Antonio Anić, Filip Đurković, Josip Grbanović (cap.) Vladimir Bošnjak, Filip Å imunović i Toni Maričić.

U drugoj grupi (VERN,ZÅ EM, Zadar i Baltazar) odigrana su 07. i 08.04.2015. također  tri kola i trenutni poredak je sljedeći:

 

1. Sveučilište u Zagrebu 9 bodova

2. Sveučilište u Zadru 6 bodova 

3. Sveučilište u Splitu 6 bodova

4. Veleučilište VERN 4 boda

5. Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta 4 boda

6. Veleučilište "Baltazar Krčelić" iz Zaprešića 3 boda

7. Veleučilište "Lavoslava Ružičke" u Vukovaru 1 bod

8. Sveučilište u Rijeci 1 bod

Svi ovi rezultati govore kako će nastavak natjecanja u Ligi biti veoma neizvjestan i da se do kraja neće znati sudionici završnice (UniSport Finals-a). Sljedeće utakmice su na rasporedu 21. i 22.04.2015. u Vukovaru gdje smo domaćini i  gdje ćemo odigrati 4. i 5. kolo protiv Sveučilišta u Zadru i Veleučilišta Vern.

Voditelj ekipe: Dražen Pejić, mag.cin., v. pred.

Objavio: Administrator | 19.04.2015.