RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru pobjednik u futsalu
Vukovarski veleučilišni sportski savez bio je domaćin trećeg, posljednjeg kvalifikacijskog turnira za popunu Unisport Futsal lige 2014./2015. koji je održan 17.03.2015. u Sportskoj dvorani Borovo.

Na turniru su nastupile ekipe: Sveučilišta "Josipa Jurja Strossmayera" iz Osijeka, Veleučilišta iz Slavonskog Broda i Veleučilišta "Lavoslav Ružička" u Vukovaru kao domaćina.


U prvoj utakmici dana, ždrijeb je donio dvoboj Osječana i Vukovaraca. Osječani su poveli golom Luke Zovka 1:0 u 9 min., dok su golovima Dinka Å ubarića i Filipa Å imunovića Vukovarci do poluvremena preokrenuli na 1:2. U drugom poluvremenu bila su još dva zgoditka, na 3:1 povisuje Kristijan Mavrović, a pogodak Mislava Včelika za 3:2  tri minute do kraja bilo je sve što su Osječani napravili do kraja susreta.

Sljedeći dvoboj Vukovaraca sa slavonskobrodskim Veleučilištem ponudio je dvoboj u kojem su studenti Veleučilišta "Lavoslav Ružička" u Vukovaru tražili pobjedu za prvo i jedino mjesto koje je vodilo ka završnici lige. Unatoč ranom vodstvu Brođana, koje je  trajalo malo više od minute vukovarski studenti ipak okreću rezultat i pobjeđuju 2:1 golovima Karla Majtanića i Kristijana Mavrovića. U trećoj, posljednjoj utakmici Osječani gube protiv Slavonskog Broda rezultatom 3:2 unatoč činjenici što su imali vodstvo od 2:0 na poluvremenu.

 

Završni poredak:

1. Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru 6 bodova

2. Veleučilište u Slavonskom  Brodu 3 boda

3. Sveučilište J.J.Strossmayera u Osijeku 0 bodova

 

Ekipa Veleučilišta "Lavoslav Ružička"  u Vukovaru sudjelovat će u UniSport Futsal Ligi u kojoj će još sudjelovati sedam najboljih studentskih ekipa u Republici Hrvatskoj:

1. Sveučilište u Splitu

2. Sveučilište u Rijeci

3. Sveučilište u Zagrebu

4. Veleučilište "VERN" Zagreb

5. Sveučilište u Zadru

6. Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta

7. Veleučilište "Baltazar Krčelić" iz Zaprešića

Četiri prvoplasirane lige plasirati će se na UniSport Finals koji će se održati krajem petog mjeseca u Poreču gdje će se dobiti prvak UniSport Futsal natjecanja. Pobjednik će time steći pravo nastupa na Europskim sveučilišnim igrama Zagreb - Rijeka 2016. god.


Ekipa Veleučilišta "Lavoslav Ružička" u Vukovaru nastupila je u sastavu: Josip Grbanović, Dinko Å ubarić, Robert Krčmar, Karlo Majtanić, Boris Vurdelja, Vladimir Bošnjak, Toni Maričić, Filip Å išić, Dominik Å itum, Denis Kubica, Antonio Anić, Zvonimir Ivuša, Filip Å imunović, Kristijan Mavrović.

 

Voditelj ekipe: Dražen Pejić, mag.cin., v.pred.

 

Objavio: Administrator | 21.03.2015.