RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Studentski dan sporta

Sportska udruga studenata Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru organizirala je već  tradicionalno šesti Studentski dan sporta koji je održan 23.svibnja 2014. Na vanjskim terenima i u Sportskoj dvorani Borovo. Natjecalo  se oko stotinjak studenata i studentica  u 10 ekipa, od  kojih sedam  u muškoj i tri u ženskoj konkurenciji.

 

U polufinalu su se sastale ekipe prve godine Studija fizioterapije "Nemoj mi raditi to" i druge  godine Upravnog studija "Žali Bože pati" te prve godine Studija trgovine i druge  godine Studija fizioterapije "Galatasnajper". Pobijedila je ekipa druge  godine Studija fizioterapije"Galatasnajper". Time su odbranili prošlogodišnji naslov.  Borba za treće mjesto vodila se između ekipa druge godine Upravnog studija i prve  godine Studija trgovine. Bolja je bila  ekipa prve godine Studija trgovine, osvojivši u konačnici treće mjesto.

Pobjednička ekipa "Galatasnajper" nastupila je u sastavu: Robert Krčmar, Vladimir Bošnjak, Boris Vurdelja, Luka Mudrovčić, Ivan Crnković, Zvonimir Ivuša, Dino Česir, Dominik Å itum.

 

U pauzi između natjecanja odigrana je i prijateljska utakmica između studentske reprezentacije VEVU-a i ekipe Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku stručnog studija Vinkovci u kojoj su naši  studenti pobijedili  rezultatom 6:2.

Ekipa VEVU-a nastupila je u sastavu:Toni Maričić, Zvonimir Ivuša, Marko Polić, Ivan Crnković, Dino Carević, Karlo Majtanić, Robert Krčmar, Boris Vurdelja, Dominik Å itum, Luka Mudrovčić, Karlo Lazar i Vladimir Bošnjak.

 

Ženski  dio turnira odigran je u jednoj skupini, a pobjednice su studentice prve godine Studija fizioterapije.

 

Odigrana je i revijalna utakmica između profesora i studenata Veleučilišta u kojoj su profesori pokazali  veliku borbenost, a  koja  je završila neriješenim rezultatom 4:4. Nakon izvođenja sedmeraca,  konačni rezultat bio 9:8 za profesore.

Za ekipu profesora nastupili su: Dražen Pejić, Nebojša Nešić, Marko Zeljković, Željko Sudarić, Ivan Belaj, Željko Požega, Matej Galić, Dario Mađaroš, Miljenko Å mit.

 

Nakon natjecateljskog dijela, Veleučilište je organiziralo zajedničku večer za sve studente i profesore i dodjelu priznanja najuspješnijim ekipama i pojedincima. Medalje i  priznanja najuspješnijim natjecateljima (Karlo Majtanić u muškoj i Rea Česir u ženskoj konkurenciji) i ekipama dodijelile su članice Upravnog vijeća Veleučilišta Marina Guzovski i Željka Vajda-Halak.

 

Objavio: Administrator | 30.05.2014.