RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Pozivnica za Studentski dan sporta
Početak studentskog sporta veže se uz 1910. godinu kada je osnovana Međunarodna studentska konfederacija. Od tada pa sve do današnjeg dana, snaga studentskog sporta raste i postaje jedna od glavnih osovina zdrave akademske zajednice.
Studentski dan sporta je sportsko-rekreativni događaj koji ima za cilj iz godine u godinu osvješćivati važnost sporta i rekreacije kod studentske populacije.
 
Već tradicionalno, na šestom po redu Studentskom danu sporta u petak, 23. svibnja 2014. godine biti će organizirani turniri u futsalu (M) i odbojci (Ž) za sve redovne i izvanredne studente svih godina i  svih stručnih studija.
Turniri će se održati na vanjskom terenu ispred i u velikoj i maloj Sportskoj dvorani Borovo od 11.00-17.00h.
U sklopu studentskog dana sporta biti će organizirane tri revijalne  utakmice: između ekipe SUSVEVU i ekipe Sveučilišta u Osijeku u ženskoj odbojci, nogometna ekipa Poljoprivrednog fakulteta iz Vinkovaca i ekipa SUSVEVU te ekipe SUSVEVU i ekipe profesora VEVU  u futsalu.

Prijave sa popisom imena studenata(ica) za nastup (svi moraju biti s iste godine i istog smjera, maximalno 2 ekipe po godini) moguće su kod prof. Pejića (drazen.pejic@vevu.hr) i kod prof. Zeljkovića (marko.zeljković@vevu.hr).

Podjela priznanja i after party uz živu glazbu  biti će upriličeni od 20.00h u Danube Gardensu na gradskoj plaži u Vukovaru.
Pozivamo na druženje i zabavu, osim naših studenata i nastavno osoblje, koji podržavaju sport i uviđaju njegovu pravu važnost u oblikovanju čiste, disciplinirane i uspješne akademske zajednice!

Predsjednik SUSVEVU:
Dražen Pejić mag. cin.


Objavio: Administrator | 14.05.2014.