RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Futsal ekipa osvojila prvo mjesto!

Futsal ekipa Veleučilišta Lavoslav Ružička iz Vukovara osvojila je prvo mjesto na međunarodnom sveučilišnom turniru u Osijeku!

Povodom obilježavanja dana Sveučilišta  u dvorani Gradski vrt u Osijeku dana 6. svibnja 2014. organiziran je međunarodni sveučilišni turnir u futsalu na kojem  su sudjelovale tri ekipe iz: Osijeka, Pečuha i  Vukovara.

Iako bez dvojice  bitnih igrača koji su dosad nastupili na poluzavršnici Državnog prvenstva Hrvatske (Grbanović  i Vurdelja), ekipa Veleučilišta je sa jednom pobjedom i jednim remijem osvojila turnir.

Druga utakmica je otvorena vodstvom od 2:0 golovima Majtanića i Å ubarića , međutim osječani zadnjih 5 minuta preokreću rezultat na 2:3 i praktički golom iz penala koji je dosuđen u zadnjim sekundama utakmice Å ubarić donosi poravnanje na 3:3. Zadnju  utakmicu na turniru protiv Pečuha ekipa Veleučilišta je odradila na visokom nivou i zadovoljila se pobjedom 5:1 što je na kraju bilo dovoljno za osvajanje prvog mjesta. Pogotke u ovoj utakmici postigli su Majtanić x2, Å ubarić, Marinović i Krčmar.

Futsal ekipu  Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru činili su: Dino Carević, Vladimir Bošnjak, Robert Krčmar, Toni Maričić, Karlo Lazar, Luka Mudrovčić, Dinko Å ubarić, Karlo Majtanić, Matej Marinović, Zvonimir Ivuša.

Voditelj ekipe: prof. Dražen Pejić


 

 

Pobjeda

Neriješeno

Porazi

Gol razlika

Bodovi

1.

Veleučilište Lavoslav Ružička

1

1

0

8:4

3

2.

Osijek

1

1

0

8:5

3

3.

Pečuh

0

0

2

3:10

0

Objavio: Administrator | 11.05.2014.