RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Održana 20. svečana promocija stručnih prvostupnica i prvostupnika Veleučilišta "Lavoslav Ružička" u Vukovaru

U subotu, 10. prosinca 2016. godine, u Javnoj ustanovi u kulturi Hrvatski dom u Vukovaru,  održana je 20. svečana promocija stručnih prvostupnica i prvostupnika Veleučilišta "Lavoslav Ružička" u Vukovaru. Promovirano je 57 prvostupnika ekonomije,  51 prvostupnik javne uprave i 70 prvostupnika fizioterapije.


Sve prisutne pozdravio je dekan Veleučilišta,  doc. dr. sc. Mirko Smoljić, prof. v. š.

Tom prigodom proglašeni su najuspješniji studenti po uspjehu na studiju za akademsku godinu 2015./2016., a to su: Ivan Dodlek, student preddiplomskog stručnog Studija fizioterapije, Danijela Pavlić, studentica preddiplomskog stručnog studija Trgovine i Davor Mutavdžija, student preddiplomskog stručnog Upravnog studija. 


Također su proglašene nabolje studentske ekipe odnosno najbolje sportašice za akademsku godinu 2015./2016., i to ženska ekipa u tenisu za osvojeno 3. mjesto na Državnom studentskom prvenstvu u Poreču u slijedećem sastavu: Jelena Mrvić, Matea Trogrlić i Gabriela Stražanac i ženska ekipa u nogometu za osvojeno 3. mjesto na Državnom studentskom prvenstvu na otoku Visu u slijedećem sastavu: Lidija Bošnjak, Iva Maganić, Martina Majkovčan, Melissa Maršal, Tamara Krolo, Asja Cestar, Mirna Cindrić, Minea Jurković, Tena Å ojat, Patricia Bajsar, Tamara Crvenković i Ivana Antunović.


Dekan je najuspješnijim studentima kao i najboljim studentskim ekipama uručio prigodne nagrade.

Cijelu svečanost je  uljepšala vokalna skupina Akvarel iz Osijeka.

Čestitamo svim završenim studenticama i studentima kao i  najuspješnijim studentima te najboljim sportašicama!

Objavio: Magdalena Ugarković | 15.12.2016.