RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
POZIV NA PREDSTAVLJANJE STUDENTSKOG PODUZETNIČKOG INKUBATORA

 Pozivaju se svi zainteresirani studenti sva tri stručna studija (redovni i izvanredni) kao i ALUMNI da u srijedu, 26. studenog s početkom u 15.30 sati (dvorana P05), nazoče predstavljanju studentskog poduzetničkog inkubatora. Podsjećamo, studentski poduzetnički inkubator osnovan je uz pomoć Ministarstva poduzetništva i obrta s ciljem promicanja poduzetništva i samozapošljavanja mladih. Glavna zadaća inkubatora je kroz kvalitetne obrazovne programe i radionice osposobiti studente za prepoznavanje i razvoj poslovne ideje te im pomoći da svoju ideju pretoče u uspješan poduzetnički pothvat.

Tko se može prijaviti?

Prijaviti se mogu svi redovni izvanredni studenti sva tri stručna studija te ALUMNI (završeni studenti Veleučilišta) koji imaju poslovnu ideju (ili razmišljaju o nekoj), a koju će razvijati u sklopu inkubatora.  Za ulazak u inkubator potrebno je ispuniti Prijavnicu. Zainteresirani kandidati trebaju svoju prijavnicu poslati najkanije do 30. studenog 2014. godine na adresu darija@vevu.hr.

Za sva pitanja i dodatne informacije možete nas kontaktirati u Studenskom poduzetničkom inkubatoru (kabinet 209) ili putem e-maila: inkubator@vevu.hr ili darija@vevu.hr.

Objavio: Administrator | 23.11.2014.