Raspored Studomat Nastavnici Kalendar Natječaji Mapa weba WebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Studijsko putovanje - Veleučilište partner u projektu

U sklopu partnerstva u projektu "Centar za rekreaciju djece za posebnim potrebama" između Veleučilišta i udruga "Leptirići" i "Iskrice", održano je studijsko putovanje. Putovanju su nazočili studenti volonteri kao i izvrsni studenti koju su svoje mjesto osigurali odličnim uspjehom na testu iz kolegija Fizioterapijske vještine 2.

 

Kao nagradu za zalaganje studenata volontera, uz podršku pročelnice studija fizioterapije dr.sc. Gordane Bujišić i dekana Veleučilišta prof. dr. sc. Antuna Pintarića, uz mentorstvo Stjepana Jelice bacc.ft, organiziran je posjet radionici Feldenkrais metode, kod gopodina Krešimira Šoša, mag.cin. certificiranog Feldenkrais pedagoga. Gospodin Šoš je inače Feldenkrais edukaciju završio tijekom četverogodišnjeg školovanja u Austriji, nakon završenog fakulteta za fizičku kulturu u Zagrebu. Inače je i kondicijski trener reprezentacije do 19 godina.

 

Ljubazni domaćin je održao četvorosatnu tematsku  radionicu pod nazivom "Fleksija-ekstenzija" upoznavši studente sa principima organizacije ljudskog tijela u kompleksnom pokretu. Nakon završene inetraktivne radionice, studenti su dobili i potvrdnice o sudjelovanju na tečaju. 


Izvjestitelj: Stjepan Jelica, bacc.ft


Objavio: Administrator | 05.06.2012.